Hackathon

Hackathon

De meeste bedrijven, van supermarkten en retailers tot boerderijen en musea, maken dagelijks gebruik van transport. Het bereik van transport en logistiek is daarom enorm. Zo ook de kans om bestaande processen te verbeteren en om efficiëntere systemen te bedenken.

Daarom organiseert TransportLAB online hackathons. Meedoen aan onze hackathons geeft jou de kans om bijdrage te leveren aan efficiëntere en eco-vriendelijkere transport en logistiek. Zo geven wij samen een boost aan innovatie!

Deelnemers, zowel individuen als groepen of bedrijven, gaan aan de slag met een uitdaging op het gebied van transport en logistiek. Aan de hand van bestaande, real-life datasets van o.a. Port of Rotterdam, Tom-Tom en Schiphol Airport, creëren zij praktische en bruikbare tools, dashboards en apps.

Meld je nu aan om deel te nemen aan de volgende TransportLAB Hackathon als je geïnteresseerd bent om relevante logistieke data te crunchen en in staat bent om slimme toepassingen of analyses te bedenken en uit te voeren!

Bekijk de resultaten

Skills needed:
Categories:
Data Science, Hackathon, Innovation, Project Management

Related projects

Top