Diensten

Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

Ondersteuning bij het veranderproces

Bedrijven zijn continu in beweging. Veranderingen zijn daarom onvermijdelijk. Dit heeft vaak grote impact, zowel intern als extern.

Veranderingen vinden veelvoudig plaats binnen de structuur, cultuur en processen van bedrijven. Dit vraagt om aanpassingen van medewerkers en stakeholders. Hierdoor stuiten bedrijven dan ook regelmatig op weerstand. Hoe zorgt u er nu voor dat alle neuzen uiteindelijk dezelfde kant op wijzen?

TransportLAB biedt de oplossing voor verhoogde effectiviteit. Middels uw eigen ‘change community’ zorgen wij voor meer betrokkenheid, levendige discussies, interactie, verbeterde samenwerking en concrete resultaten. Dat is nou veranderen 3.0!

Start hier de verandering


Realisatie van ideeën

Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal voor bedrijven. Zij beschikken over bewuste en onbewuste kennis die erg waardevol kan zijn.

Jammer genoeg durven niet alle medewerkers van zich te laten horen of zien zij geen concreet resultaat van hun idee. Dit kan bijvoorbeeld komen door tijdgebrek en onvoldoende draagvlak binnen bedrijven. Hoe zorgt u er nu voor dat ideeën werkelijkheid worden?

TransportLAB biedt hiervoor een veilige en flexibele omgeving die mensen stimuleert om “out of the box” te denken en om met elkaar kennis en ideeën te delen. Door ratings, likes, badges en andere gamificatie elementen komen de beste ideeën vanzelf naar boven.

Maak hier ideeën werkelijkheid


Overzie het supply chain proces

Tegenwoordig staat alles en iedereen continu met elkaar in verbinding: 7 dagen per week, 24 uur per dag. Dit gebeurt vaak online en op verschillende (sociale) platformen tegelijk.

Hierdoor ontstaat er een wirwar aan informatiebronnen waardoor u al gauw meerdere tabbladen heeft openstaan of te lang aan het zoeken bent naar de juiste informatie. Hoe kunt u nu het overzicht bewaren?

TransportLAB combineert supply chain software met een sociaal platform. Het online platform biedt u de mogelijkheid om de communicatie met en interactie tussen verschillende stakeholders te stimuleren en te overzien. Ook heeft u volledige controle op uw zendingen middels track & trace.

Creëer hier het overzicht


Opbouwen van een netwerk

Interactie met medewerkers en externe stakeholders zorgt niet alleen voor een betere werksfeer maar ook voor duurzame relaties en verhoogde productiviteit.

Deze interactie wordt nog altijd onderhouden door het gebruik van verschillende (sociale) tools zoals e-mail, nieuwsbrieven, Twitter en Facebook. Hier gaat veel tijd in zitten. Hoe onderhoudt en bouwt u een overzichtelijk netwerk?

TransportLAB biedt hiervoor uw eigen online community. Hiermee ontwikkelt u uw eigen intra- en extranet binnen een sociale omgeving. Deel of verzamel ideeën, het laatste nieuws of stel een vraag aan jouw eigen community.  Dit alles binnen één omgeving.

Begin hier met opbouwen


Top